Потяг з України в Польщу буде по-новому проходити митний контроль.

Залишити коментар

Кабінет міністрів України затвердив розпорядження "Про проведення експерименту щодо здійснення прикордонного та митного контролю в електропоїзді" Інтерсіті + ", який курсує за маршрутом Київ - Львів - Перемишль.

Документом передбачено опрацювання усіма причетними службами і впровадження механізму прикордонного і митного контролю під час руху поїзда між станціями Львів і Мостиська-2 і в зворотному напрямку, повідомляє Укрінформ з посиланням на Урядовий портал.
"Оперативне затвердження цього документа - яскравий приклад того, що бюрократія зникає, коли йдеться про комфорт українців, адже тепер час в дорозі майже на годину зменшується - до 6 годин 40 хвилин. Також підтримка уряду вказує на те, що ПАТ" Укрзалізниця "рухається в правильному напрямку, динамічно розвивається на користь України і українців ", - сказав директор з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ" Укрзалізниця "Ігор Романків.
Але, зазначив він, швидкість митного і прикордонного контролю залежить не тільки від залізничників і посадових осіб.
"Від пасажирів це також залежить, адже спроби провозити недозволені товари та інші порушення при перетині кордону можуть зіпсувати поїздку і звести нанівець таку хорошу ініціативу", - додав Романків.
23 грудня 2016 року перший рейс здійснив новий швидкісний поїзд "Інтерсіті +" № 705/706 Київ-Львів-Перемишль. За даними залізничників, він швидко стає популярним серед пасажирів. Так, вчора, 3 січня 2017 року, поїздом № 705/706 скористалося 360 пасажирів, і їх кількість постійно збільшується. "На 8 січня вже викуплено 560 місць. Отже, вже можна говорити майже про стовідсоткову заповнюваності поїзда. Такі цифри вказують, що" Укрзалізниця "створила хороший і затребуваний продукт для пасажирів, який буде знаменувати собою нову сторінку в залізничних пасажирських перевезеннях", - зазначив Романків.

0 коментарі:

Дописати коментар