Nordica подала заяву про передачу частки дочірнього підприємства польської LOT

Залишити коментар

Авіакомпанія Nordic Aviation Group, яка використовує торгову марку Nordica, подала до комісії з питань конкуренції заяву про отримання дозволу на передачу 49% літаків і сертифікатів дочірнього підприємства Regional Jet стратегічного партнера Polskie Linie Lotnicze LOT S.A. Про це повідомляє ERR.

30 грудня сторони подали заяву про співпрацю, згідно з яким Nordic Aviation Group і Polskie Linie Lotnicze LOT S.A. будуть спільно володіти компанпію Regional Jet, яка до сих пір перебувала в повній власності Nordic Aviation Group.

На початку листопада цього року Nordica повідомила, що припиняє триваюче, протягом року, співробітництво зі словенською авіакомпанією Adria Airways і починає співпрацю з польською авіакомпанією LOT Polish Airlines, з якою буде використовувати загальну комерційну платформу, систему продажу квитків та коди авіаліній.

В результаті зростання експорту авіапослуг протягом найближчого року в авіапарку Nordica з'явиться три нових літаки і буде створено понад 70 робочих місць, повідомила Nordica. Однією з важливих частин співпраці стане придбання авіакомпанією LOT 49 відсотків Regional Jet, дочірньої компанії Nordica.

LOT - польська державна авіакомпанія. Здійснює в середньому 200 перельотів в день в 60 місць призначення на чотирьох континентах і перевозить приблизно п'ять мільйонів пасажирів на рік. Regional Jet OÜ - дочірня фірма Nordica, яка займається повсякденним оперуванням авіадіяльності Nordica. У Regional Jet зібрані різні ліцензії та сертифікати, необхідні в цивільній авіації.

0 коментарі:

Дописати коментар