Авіакомпанія YanAir робить ставку на рейси до Ізраїлю

Залишити коментар

Авіакомпанія Yanair планує розширення регулярних перевезень в літню навігацію за рахунок Тель-Авіва.

Про це повідомив генеральний директор компанії Володимир Соболєв.
"Ми отримали призначення Львів - Тель-Авів, зараз домагаємося частот Одеса - Тель-Авів. Всі передумови для цього є. Також в наших планах запуск рейсів Чернівці - Тель-Авів і Кривий Ріг - Тель-Авів, куди отримали призначення. Не варто забувати і про якусь монополії на рейсах в Тель-Авів, де монополіст може встановлювати будь-які ціни, через що складніше працювати ", - сказав він в інтерв'ю агентству" Інтерфакс-Україна ".
Він також зазначив, що останнім часом ряд авіакомпаній на багатьох маршрутах сповідують принципи лоу-кост компаній, а Yanair компанія класична.
"За рахунок цього, наприклад, на тбіліському напрямку ми змогли перетягнути близько 80-85% пасажиропотоку point-to-point. За рахунок чого? За рахунок того, що аеропорт прильоту -" Жуляни ", а це зручно. Того, що ми літаємо в зручний для пасажира час, і того, що у нас на рейсах безкоштовно годують, поять. Це ж ми хочемо залишити на рейсах до Тель-Авіва ", - сказав він.
Гендиректор компанії називає Грузію комерційно обґрунтованим напрямком.
"На наступний рік ми отримали призначення зі Львова в Тбілісі і Батумі. За цим напрямком є ​​потік пасажирів з Грузії і Азербайджану, які традиційно їздять лікуватися в Трускавець. Влітку Грузія економічно виправдана, особливо за рахунок Батумі. Туди багато летять відпочивати, це хороша альтернатива Болгарії Туреччині, до речі, Туреччина там в декількох кілометрах і відвідати її можна без проблем (і без віз) ", - додав В.Соболєв.
На питання, яким буде пасажир на рейсах в Тель-Авів, турист або все ж бізнесмен, гендиректор Yanair відповів, що це буде в пропорції 50 на 50, ймовірно туристів буде менше.
"В основному це люди, які мають родинні зв'язки, це просто вихідці звідси і ті, хто вже живе там. У свій час почався такий собі "реекспорт", коли люди звідти почали приїжджати сюди, купувати тут житло, оскільки жити в Тель-Авіві досить дорого, а маючи ізраїльську пенсію можна жити в Україні.
Крім того, ми робимо ставку на Чернівці в цьому питанні, де є певна група людей, зацікавлених в рейсах в Тель-Авів. Ми хочемо взяти невеликий літак, "п'ятисотку" (Boeing 737-500), і можливо він буде літати з Чернівців, оскільки аеропорт поки не дуже підходить для більших літаків ", - резюмував він.
Компанія Yanair (ТОВ "Янейр ЛТД.") Зареєстрована 15 червня 2012 року в Житомирі. У липні 2013 року отримала сертифікат на здійснення діяльності. Флот компанії складається з трьох літаків Saab 340, трьох літаків Airbus A320, одного Airbus 321 двох Boeing 737-300 і двох 737-400.

0 коментарі:

Дописати коментар