Адміністрацію морпортів України очолить громадянин Латвії

Залишити коментар

Міністерство інфраструктури на цьому тижні призначить виконуючим обов'язки керівника держпідприємства «Адміністрація морпортів України» громадянина Латвії Райвіс Вецкаганса.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає Економічна правда.

Міністр підкреслив, що незважаючи на неодноразові спроби уряду і Мінінфраструктури нормалізувати діяльність АМПУ, держпідприємство залишається зразком неефективності, корупції і зловживань.

За словами Омеляна, на підприємстві спостерігається опір з боку керівництва щодо будь-яких пропозицій міністерства щодо впорядкування роботи АМПУ.
«Всі наші рішення блокуються або ігноруються. Тому ми міняємо керівництво АМПУ, що стане першим кроком в масштабну реформу морської галузі », - сказав Омелян.
За його словами, відповідні зміни були анонсовані ним ще на початку грудня 2016 року.

Райвис Вецкаганс - громадянин Латвії, має досвід роботи більше 16 років в сфері управління підприємствами транспорту та логістики.

Обіймав посади члена правління, віце-президента «Латвійського пароплавства», члена правління найбільшого портового терміналу з обробки насипних вантажів в країнах Балтії «Rigas Centralais Terminals», голови правління «Riga Container Terminal».


0 коментарі:

Дописати коментар